Har du funderat på att börja rida?

Går du i tankar om att börja rida, då hoppas vi att LCR ska bli ditt val av ridskola. Här har vi välutbildade ridlärare som hjälper dig att hitta rätt nivå, oavsett om du är nybörjare eller ridit ett tag. Vi har plats för alla. Som deltagare i ridskolan så är du en viktig kugge i vår totala verksamhet. Utan våra lektionsryttare hade LCR inte kunnat hålla den goda kvalitet som anläggningen erbjuder idag.

För dig som har erfarenhet av att rida på ridskola och inte är ren nybörjare finns goda möjligheter att komma in i vår ridskoleverksamhet. För dig som är ren nybörjare och funderar på att börja rida så är det viktigt att ställa upp dig i vår kö, allt för att du så snabbt som möjligt ska kunna erbjudas plats i någon av alla våra ridgrupper.

Hur gör jag om jag vill börja rida?
Så fort du bestämt dig för att börja rida, skapa ett konto på Hippocrates. När kontot är skapat och du är inloggad, klickar du dig vidare till menyvalet ’Ridskolans kö’ för att göra en intresseanmälan och uppge din ridkunskap samt dagar du är intresserad av. Gå in och titta under ”Ridgruppsnivåer” så ser du vilken grupp du tror kan passa för dig eller ditt barn. Behöver du hjälp så kontakta oss på kansliet så hjälper vi dig.

Vi hör av oss så snart vi har en plats ledig. Det kommer ingen bekräftelse på anmälan i dokumentet utan vi hör av oss när vi har platser lediga. Du är välkommen att komplettera din anmälan med ett mail till info@lundscivila.se om du vill ha mer personlig kontakt.

Vänligen läs igenom informationen nedan om du är intresserad av att rida hos oss eller vill uppdatera dig på våra rutiner.

Informationsblad häst

Informationsblad ponny