Privatlektioner

Är du sugen på att få mer individuell träning? Kanske det är något specifikt du vill träna lite extra på? Eller kanske du vill du helt enkelt bli säkrare på ett visst moment i din ridning. Då vore det kanske intressant att ta en privatlektion med någon av våra duktiga ridlärare.

 

Fritz

LCRs instruktörer har stor erfarenhet och kunskap vad gäller privatträning. Är du intresserad, kan du själv ta kontakt med den instruktör som du vill rida för.

Privatlektioner planeras även in i samband med bland annat aktivitetsveckorna (en på hösten och en på våren). Alla planerade privatlektioner läggs ut på vår hemsida och i vår kundinloggning, så håll utkik.

Lektionen måste vara klar senast 15.30 för att hästarna ska hinna äta sitt eftermiddagsmål, innan de vanliga lektionerna börjar.

Alla privatlektioner ges under förutsättning att belastningen på hästarna tillåter det och att våra instruktörer har möjlighet och tid.

 

Just nu har vi högt tryck på våra privatlektioner! Vi håller därför nere antalet privatlektioner på förfrågan och ber er hålla utkik på www.minridskola.se efter planerad verksamhet. 

Priser för privatlektioner

Aktuella priser hittar du på sidan Priser och villkor.