Sponsring för företag

Sponsring för företag

Hos oss på LCR finns det möjlighet att synas för ditt företag! Bli en av våra samarbetspartners – det tjänar vi båda på.

Partner till tävlingsverksamheten

Vid våra större tävlingar finns möjlighet att finnas med som sponsor till en klass. Vinnande ekipage får då ett segertäcke med er företagslogotype på och ni stöttar med prispengar till de tre främsta ekipagen.

I samband med detta ges möjlighet för er att marknadsföra er för våra deltagare.

Partner till vår verksamhet för funktionsnedsatta

Handikappverksamheten behöver resurser, både hjälpmedel och personal. Kanske kan ditt företag stötta oss med en utbildningsdag för våra faddrar eller en ny sadel, anpassad med lite extra stöd?

Partner till vår ridskoleverksamhet

Våra elever är en brokig skara av kunskapsnivåer och resurser. Vi strävar efter att alla ska kunna vara med och ha råd att vara med. Hur kan du stötta oss? Kanske vill du synas på våra säkerhetsvästar som finns för utlåning eller bidra med nya hjälmar som nybörjare får låna? Eller vill ni stötta med ett stipendium till ryttare som vill men inte har råd kan söka för att ha råd att träna lite mer? Eller ska en häst i stallet få bära ert namn?

Möjligheterna är många, och självklart hjälper vi er att ha en företagsdag hos oss (eller besöker er med någon av några av våra snälla ponnies)!