Medlem

Det finns två sorters medlemskap i LCR:

1. Enskilt medlemskap – Medlemskap för en person. Årsavgift 395kr för senior och 295kr för junior. Som junior räknas alla medlemmar till och med det år man fyller 18 år.

2. Familjemedlemskap – En familjerabatt för personer som bor på samma adress. Uppgifter för varje person som ingår i familjemedlemskapet måste registreras hos föreningens kansli. Årsavgift 950 kr.


Vilka medlemsförmåner finns?

• Medlemsförsäkring genom RF. Här kan du läsa om den.
• Du får delta på aktivitetsveckorna, träningar och andra evenemang som anordnas för klubbens medlemmar.


Hur blir jag medlem?

Du går in via Hippocrates och fyller i dina uppgifter där, eller skickar e-post till kansli@lundscivila.se. För varje medlem ska följande uppgifter anges:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Personnummer
  • e-postadress för fakturering

När vi får uppgifterna, skickar vi ut en faktura för medlemsavgiften via e-post.

Hur anmäler jag ändrade uppgifter? Enklast genom att logga in på Hippocrates. Du kan även maila om nytt namn, adress eller telefonnummer genom att skicka e-post till kansli@lundscivila.se

Hur gör jag om jag inte vill vara medlem längre? Om du vill säga upp ditt medlemskap måste du göra detta med e-post till kansli@lundscivila.se


Hippocrates

När du blivit medlem kan du hantera flera av dina ärenden via Hippocrates (länken finns också på hemsidans startsida). Där kan du bl a se dina fakturor och anmäla dig till kurser och andra aktiviteter.

Första gången loggar du in med ditt personnummer. Fungerar det inte kan det vara så att vi inte har rätt på dina siffror och då kan du maila dem igen till kansli@lundscivila.se.

 

Är du aktiv på LCR och behöver ett papper på det?

Tillhör du en av de som är ideellt aktiv i LCR? Ska du söka arbete? Behöver du ett intyg på ditt arbete för föreningen?

Det kan vara till stor nytta att ha ett papper på det arbete man har gjort och kunna uppvisa för tex kommande arbetsgivare.

Har du arbetat för LCR tex som funktionär, i caféet eller något annat, så skriver jag gärna ett intyg till dig. Hör i sådana fall av dig till kansli@lundscivila.se.