Har du funderat på att börja rida?

Går du i tankar om att börja rida, då hoppas vi att LCR ska bli ditt val av ridskola. Här har vi välutbildade ridlärare som hjälper dig att hitta rätt nivå, oavsett om du är nybörjare eller ridit ett tag. Vi har plats för alla. Som deltagare i ridskolan så är du en viktig kugge i vår totala verksamhet. Utan våra lektionsryttare hade LCR inte kunnat hålla den goda kvalitet som anläggningen erbjuder idag.

För dig som har erfarenhet av att rida på ridskola och inte är ren nybörjare finns goda möjligheter att komma in i vår ridskoleverksamhet. För dig som är ren nybörjare och funderar på att börja rida så är det viktigt att ställa upp dig i vår kö, allt för att du så snabbt som möjligt ska kunna erbjudas plats i någon av alla våra ridgrupper.

Hur gör jag om jag vill börja rida?
Så fort du bestämt dig för att börja rida, så skicka ett mail till info@lundscivila.se och uppge din ridkunskap. Gå in och titta under ”Ridgruppsnivåer” så ser du vilken grupp du tror kan passa för dig eller ditt barn. Behöver du hjälp så kontakta oss på kansliet så hjälper vi dig.

I mailet anger du även

  • Fullständigt namn
  • Adress
  • Hela personnumret
  • Alla tel nr vi kan nå er på
  • Mailadress vi kan fakturera till

Du får en bekräftelse via mail när vi fått din anmälan och sen hör vi av oss så fort vi har en plats ledig.

Vänligen läs igenom informationen nedan om du är intresserad av att rida hos oss eller vill uppdatera dig på våra rutiner.

Informationsblad Häst

Informationsblad Ponny

Alla som rider hos oss ska ha fyllt i och lämnat in ett abonnemang. Läs igenom nedan.

Abonnemang LCR