Ridinstruktörer

Peggy Sjöstedt

Svensk Ridlärare level 3

Ridinstruktör med många års erfarenhet. Har både ponny- och storhästlektioner på LCR.

Peggy drev själv ridskola under många år, tillsammans med sin man, i Stockholm, innan hon flyttade till Skåne.

Marie Genberg

Svensk ridlärare Level 2 och vikarierande stallchef

Utbildad hippolog med inriktning hästutbildning. Marie gjorde sin praktik hos oss under 2015 och snabbt knöt vi henne till oss. Redan under sin sista termin på utbildningen arbetade hon som timanställd ridlärare på lördagar. Numera har hon en fastanställning på LCR som ridlärare och har under det senaste året även vikarierat som stallchef. Till hösten kommer Marie vikariera som ansvarig för RyttarAkademin. Marie tävlar främst i hoppning på egna hästen Shin a Light men på sistone har fler och fler dressyrtävlingar planerats in.

Linn Albertsson

Svensk Ridlärare level 3 ansvarig för Ryttarakademin

Linn anställdes våren 2009 och har både ponny- och storhästlektioner på vardagarna. Hon är behjälplig i det administrativa arbetet med kurser, läger och aktivitetsveckorna.

Linn är hippolog och har gått både på Flyinge och Strömsholm. Jobbade tidigare på en ridskola i Göteborg, men hade trivts så bra under sin tid Skåne, så när det behövdes personal på LCR så var det en självklarhet att flytta ner igen. Linns hjärta klappar lite extra för utbildning och träning av ponnyer.

Mia Tegnér

Svensk Ridlärare level 3 och ansvarig för paraverksamheten

Mia är Strömsholmsutbildaad hippolog med ansvar för de funktionsnedsatta ryttarna på ridskolan.Mia kom till oss i januari 2007. Dressyr är det som ligger Mia varmast om hjärtat. Mia har storhästlektioner, dressyr special och lektioner för ryttare med funktionsnedsättning

Nicklas Sjöberg

Instruktör, anläggningsvård

Nicklas är utbildad unghästutbildare och har bakgrund från lantbruk. Han tävlar hoppning tom svår klass. Nicklas har alltid lätt till skratt.

Olivia Paul

Arbetar främst med ponny.