Ridinstruktörer

Rebecca Barwich

Christina Eghall

Ridskolechef, C-tränare dressyr, Diplomerad ridlärare, Diplomerad unghästutbildare, dressyrdomare och har gått hippologiska högskoleutbildningen

Christina är ridskolechef och är övergripande ansvarig för allt med ridskolan och ridskolehästarna. Hon har långvarig erfarenhet av utbildning av häst och ryttare och har lektioner för ponny och häst. Christina brinner för ryttarens sits och inverkan samt hästens arbete från marken (tömkörning).

Cicci Hedén Hasselqvist

Hippologutbildad, diplomerad ridlärare och C-tränare i dressyr

Cicci jobbar med akademin och håller också lektioner för ponny och häst.

Elin Lund

Svensk ridlärare level 1

Elin håller lektioner för ponny och häst. Hon har en förkärlek till hoppning och att jobba med utbildning av den unga hästen.

Emma Kvist Frithiof

Emma arbetar tillsammans med Mia med paraverksamheten.

Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt

BUS Ordförande

Emma-Lisa är BUS ordförande och representant i LCRs styrelse. Hon har även ponnylektionerna på lördagar med stöd från Cicci. Emma-Lisa har tidigare länge ridit lektion på LCR och rider nu i Ryttarakademin så föreningen ligger varmt om hjärtat. Utöver ridning brinner Emma-Lisa för att ta del av och sprida så mycket kunskap om hästar som möjligt. Emma-Lisa arrangerar ofta teoritillfällen inför hästkunskaptävlingar, har själv med goda resultat tävlat inom hästkunskap och går dessutom sista året på Naturvetenskapsprogrammet särskild variant Hippologi där delar av utbildningen ligger på Flyinge.

Linn Albertsson

Svensk Ridlärare level 3

Linn anställdes våren 2009 och har ponnylektioner på vardagarna. Hon är behjälplig i det administrativa arbetet med kurser, läger och aktivitetsveckorna. Linn är hippolog och har gått både på Flyinge och Strömsholm. Jobbade tidigare på en ridskola i Göteborg, men hade trivts så bra under sin tid Skåne, så när det behövdes personal på LCR så var det en självklarhet att flytta ner igen. Linns hjärta klappar lite extra för utbildning och träning av ponnyer.

Marie Genberg

Svensk ridlärare Level 2 och vikarierande stallchef

Marie är utbildad hippolog med inriktning hästutbildning. Hon gjorde sin praktik hos oss under 2015 och snabbt knöt vi henne till oss. Redan under sin sista termin på utbildningen arbetade hon som timanställd ridlärare. Numera har hon en fastanställning på LCR som ridlärare och vikarierar även som stallchef. Marie är den som håller kontakten med medlemsstallarna.

Mia Tegnér

Svensk Ridlärare level 3 och ansvarig för paraverksamheten

Mia är Strömsholmsutbildad hippolog med ansvar för de funktionsnedsatta ryttarna på ridskolan. Mia kom till oss i januari 2007. Dressyr är det som ligger Mia varmast om hjärtat. Mia har kortkurser i dressyr och lektioner för ryttare med funktionsnedsättning.

Nicklas Sjöberg

Anläggningschef, ansvarig för Ryttarakademin, C-tränare i hoppning

Nicklas är utbildad unghästutbildare och C-tränare i hoppning. Han tävlar hoppning tom svår klass. Nicklas har alltid lätt till skratt. Han är ansvarig för Ryttarakademin, är anläggningschef och ger hoppträning för privatryttare.

Olivia Paul

Olivia arbetar främst med ponnylektioner.

Peggy Sjöstedt

Svensk Ridlärare level 3

Peggy är ridinstruktör med många års erfarenhet och har både ponny- och storhästlektioner på LCR. hon drev själv ridskola under många år, tillsammans med sin man, i Stockholm, innan hon flyttade till Skåne.

Sofia Lundbäck

Sofia är ansvarig för vår gymnasieverksamhet i samarbete med REAL-gymnasiet. Hon har också storhästlektioner.