Det finns två sorters medlemskap i LCR:

1. Enskilt medlemskap – Medlemskap för en person. Årsavgift 275kr / senior, 230kr / junior (Som senior räknas alla medlemmar från och med det år man fyller 18 år).

2. Familjemedlemskap – En familjerabatt för personer som bor på samma adress. Uppgifter för varje person som ingår i familjemedlemskapet måste registreras hos föreningens kansli. Årsavgift 700 kr.

Vilka medlemsförmåner finns?

• Medlemsförsäkring genom RF, fr.o.m 1. april börjar SvRF’s nya medlemsförsäkring gälla hos oss. Här kan du läsa om den.
• Du får delta på teoriveckorna, träningar och andra evenemang som anordnas för klubbens medlemmar

Hur blir jag medlem?

Du går in via Kundinloggning och fyller i dina uppgifter där.
Eller skicka e-post till kansliet. För varje medlem ska följande uppgifter anges:

• Namn
  • Adress
  • Personnummer
  • e-postadress för fakturering
    När vi får uppgifterna, skickar vi ut en faktura om medlemsavgiften via e-post.

Hur anmäler jag ändrade uppgifter? Enklast genom att logga in på Kundinloggningen. Du kan även maila om nytt namn, adress eller telefonnummer genom att skicka e-post till kansli@lundscivila.se

Hur gör jag om jag inte vill vara medlem längre? Om du vill säga upp ditt medlemskap måste du göra detta med e-post till info@lundscivila.se

Kundinloggning

När du blivit medlem kan du hantera flera av dina ärenden via kundinloggningen. Där kan du bla se dina fakturor och anmäla dig till kurser och andra aktiviteter.

Du loggar in genom att trycka på texten ”Välkommen till Xenophon kundinloggning” på förstasidan. Första gången loggar du in med ditt person nr. Fungerar det inte kan det vara så att vi inte har rätt på dina siffror och då kan du maila dem igen till info@lundscivila.se.

Är du aktiv på LCR och behöver ett papper på det?

Tillhör du en av de som är ideellt aktiv i LCR? Ska du söka arbete? Behöver du ett intyg på ditt arbete för föreningen?

Det kan vara till stor nytta att ha ett papper på det arbete man har gjort och kunna uppvisa för tex kommande arbetsgivare.

Har du arbetat för LCR tex som funktionär, i cafét eller något annat, så skriver jag gärna ett intyg till dig. Hör i sådana fall av dig till mig.

Hälsningar Markku Söderberg