Valberedning

Kristina Eriksson Stenström

Kristina Eriksson Stenström, medlem i valberedningen sedan 2014. Som hästtokig flicka red Kristina en termin på LCR redan i slutet av 1970-talet och återkom sedan till LCR som vuxen för snart 25 år sedan. Kristina har under åren främst varit flitig lektionsryttare, men har även haft egen häst, varit medryttare och ledamot i LCRs styrelse under en period på 1990-talet.

Cecilia Perklev

Cecilia blev invald i valberedningen 2004. Hon började rida på LCR 1997. Efterhand som intresset växte blev det fler lektioner på LCR, kurser, ridresor och så småningom egen häst. Förutom i valberedningen har Cecilia bl. a. varit aktiv som stalltjänstansvarig och redaktör för Stalltipset. På tävlingarna hittar ni henne i sekreteriatet. Cecilias båda barn har lärt sig rida på LCR. De är nu vuxna och tävlar för LCR med egna hästar.

Louise Snellman

Louise Snellman har hållit på med hästar större delen av sitt liv. Hon har ridit på LCR som barn, ungdom, student och återvändare. Hon har ofta varit funktionär och ansvarig för domartornet på hopptävlingar. Man träffar henne framförallt i privatstallarna där hon behandlar hästar med Masterson Method. Hon har sin nuvarande häst i Trollskogen och kommer med jämna mellanrum in och tränar på anläggningen.