Styrelse

Styrelsen träffas en gång i månaden och som namnet tyder arbetar vi med strategiska och drivande frågor. Var vill LCR vara om fem år? Styrelse håller föreningen närmast hjärtat och är föreningens ansikte utåt mot tex kommunen.

Marie Morgensterns Folin

Ordförande

Marie är har suttit i LCRs styrelse sedan 2013 och som vice ordförande sedan 2016. Marie blev vald till ordförande 2019. Intresset för hästar och ridning har funnits sedan barnsben, nästan 20 års ridande, tävlande och föreningsarbete i uppväxtens Filipstad följdes av en längre, hästfri period innan suget efter hästar blev för starkt. I familjen rider även dottern Meja och sedan 2012 är hästen Beat It en del av familjen. Utöver styrelsearbetet i LCR är Marie även medlem i TOrg med ansvar för serveringen, både till tävlande och publik och att se till att alla våra duktiga, ideella funktionärer håller sig mätta under de ibland långa tävlingsdagarna.

Margaretha Steding

Vice Ordförande

Margaretha har varit aktiv i styrelsen sedan 2013 och var ordförande 2015-2019. Det är aldrig för sent att börja rida, enligt Margaretha, som tog sitt livs första ridlektion hösten 2012. Hennes hästliv började med 4 galopphästar/åringar som en vän till familjen importerade 2006. De blev delägare och att vara med och se hur dessa åringar utvecklades och att bara vara bland hästar i stallet var fantastiskt. Då kände Margaretha att hon måste lära sig rida och rider nu 3 lektioner i veckan. Margaretha representerar LCR i HALK och sitter i sekretariatet vid tävlingar.
LCR, stallet, hästarna, människorna, tävlingarna, lektionerna - allt tillsammans ger mycket energi och glädje.

Kristina Miolin

Ledamot

Kristina kom in i styrelsen 2017. Hon rider inte själv men har vid det här laget ändå hängt i olika stall och ridskolor i över 10 års tid. Dottern Sara är den som rider och familjen kom till LCR 2014. Sara började sedan i Ryttarakademin när den satte igång hösten 2015 och där har Sara just nu hand om ponnyn Dali. Familjen har erfarenhet från flera andra ridklubbar innan de kom till LCR och Kristina har själv ett förflutet som både aktiv och tränare i andra sporter. Förra året tog hon sin första privatlektion här på LCR och det gav mersmak. Förhoppningen är att det ska bli fler under 2018.

Pia Holst

Ledamot

Mer information kommer inom kort.

My Janghed Askler

Sofia Lundmark

Fredrik Berggren

Angelica Berg

Sofia Lagerblad

Ledamot

Mer information kommer inom kort.

Lena Malmqvist

Suppleant i styrelsen

Lena blev invald som suppleant 2019. Mer info kommer inom kort.

Erica Allison

LARS representant