Styrelse

Styrelsen träffas en gång i månaden och som namnet tyder arbetar vi med strategiska och drivande frågor. Var vill LCR vara om fem år? Styrelse håller föreningen närmast hjärtat och är föreningens ansikte utåt mot tex kommunen.

Marie Morgensterns Folin

Ordförande

Marie är har suttit i LCRs styrelse sedan 2013 och som vice ordförande sedan 2016. Marie blev vald till ordförande 2019. Intresset för hästar och ridning har funnits sedan barnsben, nästan 20 års ridande, tävlande och föreningsarbete i uppväxtens Filipstad följdes av en längre, hästfri period innan suget efter hästar blev för starkt. I familjen rider även dottern Meja och sedan 2012 är hästen Beat It en del av familjen. Utöver styrelsearbetet i LCR är Marie även medlem i TOrg med ansvar för serveringen, både till tävlande och publik och att se till att alla våra duktiga, ideella funktionärer håller sig mätta under de ibland långa tävlingsdagarna.

Margaretha Steding

Vice Ordförande

Margaretha har varit aktiv i styrelsen sedan 2013 och var ordförande 2015-2019. Det är aldrig för sent att börja rida, enligt Margaretha, som tog sitt livs första ridlektion hösten 2012. Hennes hästliv började med 4 galopphästar/åringar som en vän till familjen importerade 2006. De blev delägare och att vara med och se hur dessa åringar utvecklades och att bara vara bland hästar i stallet var fantastiskt. Då kände Margaretha att hon måste lära sig rida och rider nu 3 lektioner i veckan. Margaretha representerar LCR i HALK och sitter i sekretariatet vid tävlingar.
LCR, stallet, hästarna, människorna, tävlingarna, lektionerna - allt tillsammans ger mycket energi och glädje.

Lars Bäckström

Kassör

Lars Bäckström kom in i styrelsen 2016 som föreningens kassör med ett generellt ansvar för föreningens ekonomi. Själva budgetarbetet, bokföringen och boksluten sköts förtjänstfullt av anställd personal och verksamhetschefen. Lars är utbildad ekonom från Lunds universitet. Lars kommer under våren att prova på att rida.

Kristina Miolin

Ledamot

Kristina kom in i styrelsen 2017. Hon rider inte själv men har vid det här laget ändå hängt i olika stall och ridskolor i över 10 års tid. Dottern Sara är den som rider och familjen kom till LCR 2014. Sara började sedan i Ryttarakademin när den satte igång hösten 2015 och där har Sara just nu hand om ponnyn Dali. Familjen har erfarenhet från flera andra ridklubbar innan de kom till LCR och Kristina har själv ett förflutet som både aktiv och tränare i andra sporter. Förra året tog hon sin första privatlektion här på LCR och det gav mersmak. Förhoppningen är att det ska bli fler under 2018.

Mikael Ahlberg

Ledamot

Är med i styrelsen sedan 2016. Har barn som har varit aktiva sedan 2011 på LCR. Men från och med 2015 så har vi en familjehäst vid namn Never. Hela familjen är mer eller mindre aktiva inom LCR och lilltjejen rider fortfarande på lektion. Så för vår del så befinner vi oss i det bästa av två världar. Själv har jag sysslat med hästar när jag vars yngre för att sedan göra ett uppehåll på si så där 15 år för att sedan börja aktivera mig igen. När det kommer till LCRs tävlingar så brukar jag hjälpa till där det behövs.

Elisabet Hammarlund

LEDAMOT

Elisabet har varit styrelsemedlem sedan 2012. Rider på ridskolan och vid tävling på LCR kan man hitta mej i sekretariatet eller cafét. Är även engagerad i planering av ny anläggning på Ladugårdsmarken. Döttrarna (Agnes och Sara) har ”växt upp” på LCR; från fritidsklubben och ridskolan till privatstallet, BUS, fadderuppdrag och tävlingssektion. På det sättet har Elisabet blivit väl insatt i stora delar av klubbens breda verksamhet.
I yrkeslivet är hon ingenjör och jobbar som konsult inom samhällsbyggnad.

Johanna Thulesius

Ledamot

Johanna är verksam som ledamot i styrelsen sedan 2016. Började om med ridlektioner på LCR hösten 2014 och rider som lektionsryttare 2 gånger i veckan. Intresset för hästar har funnits hela livet med start som 7-åring i Oskarshamns RK och tävlade egen D-ponny - en New Forest - i hoppning och ibland dressyr fram till 16 års ålder. Johanna är förutom aktiv i styrelsen med som funktionär vid LCR:s tävlingar - antingen i caféet eller som tidtagare i domartornet.

Pia Holst

Ledamot

Mer information kommer inom kort.

Sofia Lagerblad

Ledamot

Mer information kommer inom kort.

Lena Malmqvist

Suppleant i styrelsen

Lena blev invald som suppleant 2019. Mer info kommer inom kort.

Erica Allison

LARS representant

LARS representant

Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt

BUS Ordförande

BUS representant i styrelsen