BUS

Är du under 26 år och medlem i LCR? Då är du en av de ca 200 ungdomar som tillhör vår ungdomssektion!

BUS, som ungdomssektionen kallas, brukar varje år arrangera aktiviteter som maskerad, övernattningar samt påsk- och julklappshoppning. Håll utkik efter våra färgglada anslag i foajén!

BUS styrelse har möte ca en gång i månaden. Dag, tid och plats för mötena ligger inlagda i LCR´s kalender här på hemsidan. Alla medlemmar i BUS är varmt välkomna att delta på mötena.

Vi säljer alltid godis och glass på LCR:s tävlingar och söker därför glada ungdomar som vill hjälpa oss.

Till alla godisförsäljare utlovas belöning vid årets slut och kanske får du sälja en glass till självaste Peder Fredricson på Lundahoppet i sommar! Vem vet? Intresserad? Skriv upp dig på vårt anslag i foajén. Du kan också kontakta godisansvariga Elsa Lindblom och Lovisa Runsten.

Har du synpunkter eller förslag på aktiviteter finns det flera andra sätt att nå oss på:

• Lägg en lapp i den vita brevlådan i foajén.
  • Kontakta oss via vår facebookgrupp: BUS PÅ FACEBOOK (går du med i den kommer du alltid ha koll på vad BUS har på gång!)

Sist men inte minst:

Håll utkik efter våra färgglada anslag i foajén!

BUS trivselmål:

Så här vill vi ha det på våra möten:

• Alla ska komma i tid till styrelsemötena.
  • Skolan ska gå före busmöten, men frånvaro skall försöka undvikas.
  • Under mötena ska vi vara koncentrerade och fokusera på ämnet.
  • Alla ska vara förberedda inför mötena och ha med skrivmaterial och dyl.
  • Lyssna på den som pratar utan att avbryta.
  • Tilltala varandra på ett trevligt sätt.
  • I en diskussion är allas åsikter lika mycket värda.
  • Undvik personlig kritik offentligt.
  • Positiv feedback ska lyftas fram.
  • Meddela sammankallande vid frånvaro.
  • Alla ska samarbeta för en bättre stämning.
  • När mötena är slut ska de inte ältas.

Styrelsemedlemmarna ska:

· Vara bra förebilder för alla i stallet.

· Vara hjälpsamma och alltid finnas till hands.

· Behandla alla lika.

· Inspirera andra till att engagera sig på samma sätt som styrelsemedlemmarna själva gör.

Så här vill vi ha det övrig tid på LCR:

· Bra gemenskap bland medlemmarna.

· Positiv stämning.

· Alla ska bli respekterade för den de är.

· Alla tar ansvar för sina handlingar.

· Om man tycker att någon har gjort något fel ska man ta upp det med personen ifråga eller gå via en neutral person för att undvika gruppkonflikter.

Saker vi ska göra för att BUS ska bli ännu bättre:

· Vi ska Facebook-publicera alla aktiviteter

· Vi ska lägga upp alla aktiviteter på hemsidan. En färdig mall ska skickas till Jessica som lägger upp den på hemsidan och i kalendern.

· Aktiviteter ska utvärderas av de ansvariga. Detta ska göras med de mallar som finns att hämta på fritidsklubben. Pengar och kvitton ska också redovisas tydligt till kassören.

· Vi ska hjälpa till med att vara faddrar till nya skötare – Jessica hör av sig när det är nya skötare som behöver en fadder.

· Vi ska göra reklam för aktiviteter i ridgrupperna. En grupp per styrelsemedlem och aktivitet.