Vår personal

Vi är många som arbetar på LCR. Förutom vår fasta personal har vi även faddrar som jobbar i verksamheten för funktionsnedsatta. Nedan hittar du vår fasta personal.

Lena Malmqvist

C-TRÄNARE I DRESSYR

Lena har arbetat som verksamhetschef på LCR 2008-2010 och kom tillbaka igen i början av 2020. Hon har arbetat som chef och affärsutvecklare i hela sitt vuxna liv. Parallellt har Lena utbildat flertalet dressyrhästar till svår klass och även själv ridit Grand Prix. Om jobbet på LCR säger Lena "Det är ju barnsligt roligt att få arbeta med mina två intressen - hästar och människor och LCR ligger mig varmt om hjärtat."

Pernilla Sjöstrand

Ekonom

Instruktörer

Rebecca Barwich

Ridlärare ponny och häst och ansvarig för FU-verksamheten

Rebecca är utbildad SRL1 och har jobbat som ridlärare i över 10 år. Hon har själv tävlat 2* fälttävlan samt hoppning upp till 125. Just nu satsar hon på dressyren och tävlar upp till MsvB:1 med målet Svår dressyr. Hemma på sin gård finns en småskalig avelsverksamhet där hon föder upp och utbildar sina tävlingshästar själv.

Christina Eghall

Ridskolechef, C-tränare dressyr, Diplomerad ridlärare, Diplomerad unghästutbildare, dressyrdomare och har gått hippologiska högskoleutbildningen

Christina är ridskolechef och är övergripande ansvarig för allt med ridskolan och ridskolehästarna. Hon har långvarig erfarenhet av utbildning av häst och ryttare och har lektioner för ponny och häst. Christina brinner för ryttarens sits och inverkan samt hästens arbete från marken (tömkörning).

Cicci Hedén Hasselqvist

Hippologutbildad, diplomerad ridlärare och C-tränare i dressyr

Cicci jobbar med akademin och håller också lektioner för ponny och häst.

Emma Kvist Frithiof

Emma arbetar tillsammans med Mia med paraverksamheten.

Marie Genberg

Svensk ridlärare Level 2 och vikarierande stallchef

Marie är utbildad hippolog med inriktning hästutbildning. Hon gjorde sin praktik hos oss under 2015 och snabbt knöt vi henne till oss. Redan under sin sista termin på utbildningen arbetade hon som timanställd ridlärare. Numera har hon en fastanställning på LCR som ridlärare och vikarierar även som stallchef. Marie är den som håller kontakten med medlemsstallarna.

Nicklas Sjöberg

Anläggningschef, ansvarig för Ryttarakademin, C-tränare i hoppning

Nicklas är utbildad unghästutbildare och C-tränare i hoppning. Han tävlar hoppning tom svår klass. Nicklas har alltid lätt till skratt. Han är ansvarig för Ryttarakademin, är anläggningschef och ger hoppträning för privatryttare.

Olivia Paul

Olivia arbetar främst med ponnylektioner.

Sofia Lundbäck

Sofia är ansvarig för vår gymnasieverksamhet i samarbete med REAL-gymnasiet. Hon har också storhästlektioner.

Stallpersonal

Fawaz

Fawaz arbetar med stall- och anläggningsskötsel samt städning på LCR. Då Fawaz har svårt med det svenska språket, prata gärna med honom på svenska, vi arbetar alla med att hjälpa honom att lära sig.

Janne

Janne började arbeta på LCR i december 2006, han bor i Lund och har arbetat med många olika saker innan han kom till oss.
    Han rider lektion hos oss ett par dagar i veckan och har även tävlat ett par gånger.

Linda

Linda har arbetat på LCR sedan 2016 och beskriver sig själv som en glad tjej som alltid hjälper till på förmiddagarna, då hon jobbar måndag till fredag. Hon brinner för ordning och reda i stallet och säkerhet. Linda är mycket mån om att hästarna och medlemmarna har det bra hos oss.

Micke

Micke har jobbat hos oss sedan 2009. Han bor i Lund, och har tidigare arbetat på Svedala ridskola.
    Han rider lektion hos oss och har även tävlat ett par gånger.

Förtroendevalda

Marie Morgensterns Folin

Ordförande

Marie är har suttit i LCRs styrelse sedan 2013 och som vice ordförande sedan 2016. Marie blev vald till ordförande 2019. Intresset för hästar och ridning har funnits sedan barnsben, nästan 20 års ridande, tävlande och föreningsarbete i uppväxtens Filipstad följdes av en längre, hästfri period innan suget efter hästar blev för starkt. I familjen rider även dottern Meja och sedan 2012 är hästen Beat It en del av familjen. Utöver styrelsearbetet i LCR är Marie även medlem i TOrg med ansvar för serveringen, både till tävlande och publik och att se till att alla våra duktiga, ideella funktionärer håller sig mätta under de ibland långa tävlingsdagarna.

Angelica Berg

Suppleant

Linnea Hansson

Pia Holst

Kassör

Mer information kommer inom kort.

My Janghed Askler

vice ordförande

Marita Krans

Karin Hansson

Margaretha Steding

Miguel Molina

Marie Svensson

Maria Timander

Johanna Rapp

LARS representant

Maria Brolin Glennow

Anne-Lott Hedberg

Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt

Bus ordförande

Emma-Lisa är BUS ordförande och representant i LCRs styrelse. Hon har även ponnylektionerna på lördagar med stöd från Cicci. Emma-Lisa har tidigare länge ridit lektion på LCR och rider nu i Ryttarakademin så föreningen ligger varmt om hjärtat. Utöver ridning brinner Emma-Lisa för att ta del av och sprida så mycket kunskap om hästar som möjligt. Emma-Lisa arrangerar ofta teoritillfällen inför hästkunskaptävlingar, har själv med goda resultat tävlat inom hästkunskap och går dessutom sista året på Naturvetenskapsprogrammet särskild variant Hippologi där delar av utbildningen ligger på Flyinge.

BUS Styrelse

Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt

Bus ordförande

Marie Morgensterns Folin

Angelica Berg

Suppleant

Linnea Hansson

Pia Holst

Kassör

Mer information kommer inom kort.

My Janghed Askler

vice ordförande