Kurser 30 oktober, 2017

WE-Working Equitation för alla

Lunds Civila Ryttarförening i samarbete Skånes Ridsportsförbunds Parakommitté inbjuder alla Ryttare till en träningsdag med grundläggande introduktion till Working Equtation. Ryttare från andra ridklubbar är också välkomna.

 

Teknikmomentet inom Working Equtation, WE, ger både glädje och ökade ridkunskaper för alla typer av ryttare och hästar. Träning kan genomföras med integrerade grupper och anpassas helt individuellt. WE är ett utmärkt komplement till ridskolornas traditionella ridutbildning och en träningsbana kan enkelt byggas av befintligt hindermaterial.

 

När:              Lördagen den 11 november kl. 15.00 – 18.00

Var:               Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15, 22241 Lund. Stora Ridhuset. Anläggningen är fullt anpassad för rörelsehindrade. Enklare servering finns.

Hur:              30 min träningspass i grupp med max fyra ekipage. Träningen leds av Marika Lundh, domare i Working Equitation.

För vem:      Alla ryttare, barn som vuxna med eller utan funktionsnedsättning, som vill prova på WE. Antalet platser är begränsade så först till kvarn…

Kostnad:      200:- per ryttare på LCRs skolhästar och  för privatryttare. Behöver du hjälp av en fadder så är det gratis. För privatryttare med hästar som ej är uppstallade på LCR tillkommer manegeavgift på 100:-. Betalning sker mot faktura.

Anmälan:     Görs till mia.tegner@lundscivila.se senaste den 6/11.

Ange namn, adress, telefon och personnummer samt om du har önskemål på ev. häst eller ponny alt. kommer med egen häst.

 

Skånes Ridsportsförbunds Parakommitté vill att alla ridskolor ska erbjuda ridning för personer med funktionsvariationer samt att pararyttare ska kunna delta i träningar och tävlingar tillsammans med alla andra. http://www.ridsport.se/Distriktssajter/skane/Distriktet-Skane/Organisation/FortroendevaldaiSkRF/Kommitteer/Viikommitten/