Ridskolan 6 maj, 2020

Viktig info till våra lektionsryttare!

Nu är det dags för oss att påbörja planeringen inför höstens grupper 

 

  • En ny termin betyder mycket pusslande för att kunna tillgodose era önskemål på allra bästa sätt, vilket är mycket viktigt för oss. Detta kan medföra längre svarstid på era mail under planeringen. Hoppas ni har överseende med det. Gemensamt kan vi förkorta planeringstiden om alla lämnar in sina uppsägningslappar och kontaktar oss med sina önskemål i god tid. Då vi kan lägga tiden på att flytta elever till nya grupper eller fylla på med barn som står i kö och längtar. 
  • Vill ni byta grupp följ knappen till höger på hemsidan som heter “Vill du rida hos oss”  eller använd länken, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdl2iMi_vMRNQtFKUHNuU5jiORZo0QMH-vfqr591pHFN26Q7g/viewform. Det går också bra att maila till info@lundscivila.se   
  • Alla överenskommelser vad gäller grupperna måste gå via kontoret. Inför höstterminen arbetar Linn med grupperna. Vi är tacksamma om ni skickar alla överenskommelser till info@lundscivila.se. Meddelanden som kommer på annat sätt riskerar att försvinna innan dom registreras. 
  • Senaste dagen att säga upp sin plats är 14/5, en månad innan terminen är slut. Detta kan endast göras skriftligen på uppsägningslapp som finns i foajén. Ni kan inte säga upp platsen genom att endast meddela er instruktör. Om ni inte säger upp platsen eller är det samma tid och dag som gäller för vårterminen 
  • Är ni osäkra på om ni har lämnat in ett abonnemang ska det göras innan terminen är slut. Man behöver inte lämna in ett nytt varje termin. Observera att abonnemanget har uppdaterats och finns i en ny version. Ni hittar den på vår hemsida eller i foajén. 
  • Vårens fakturor delas upp med tre förfallodatum. Första betalningen ska vara inbetald 28/5, andra betalningen 31/7, obetalda platser kommer att fyllas löpande. Självklart går det bra att betala in hela beloppet direkt om man vill. 

 

 

Tack! 

 

 

//LCR