Föreningsinfo 16 augusti, 2022

Vi söker verksamhetsutvecklare!

Lunds Civila Ryttarförening söker Verksamhetsutvecklare (50%)

Vi är en gammal förening i en expansiv fas och söker dig som tillsammans med vår ridskolechef vill förvalta allt bra vi har och samtidigt ta oss in i framtiden. Vår organisation är liten och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. Som en utgångspunkt ser vi att du kommer att:

– Ha en aktiv och drivande roll för vår flytt till en ny anläggning och ansvara för kommunkontakterna för nuvarande och framtida anläggning
– Vara en del av vår tävlingsorganisation och stötta ridskolan vid event
– Ansvara för relationen med nya och befintliga sponsorer, bidragsgivare och andra externa partners
– Optimera våra inköp
– Arbeta med våra nuvarande och framtida strategier och policies
– Kommunicera och arbeta tillsammans med våra medlemmar
– Stötta vår ridskolechef i personal- och personaladministrativa frågor

Vem är du?
Du tycker om variation och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vår organisation är liten och du behöver jobba både med stora och små frågor. Vi ser att du kan jobba både självständigt och i grupp och tillsammans med vår ridskolechef för att driva utvecklingen framåt för vår förening. Du kommer att jobba med ideella krafter så viss del av arbetstiden är kvällar och helger.

Vår ridskolechef har huvudansvar för alla hästar på vår anläggning men vi ser gärna att du har tillräcklig kompetens för att avlasta henne vid arbetstoppar och semestrar. Om du har erfarenhet av att göra avtal med leverantörer och kunder är det en fördel. Som verksamhetsutvecklare rapporterar du till LCRs styrelse och har inga direktrapporterande.

Frågor och ansökan
Kontakta gärna vår ordförande Marie Morgensterns Folin 0733-364488 om du har frågor om föreningen eller tjänsten.

Din ansökan tillsammans med CV och löneanspråk skickar du till jobb@lundscivila.se. I ett senare skede kommer vi att be om referenser och du kommer också bli ombedd att lämna ett begränsat registerutdrag i enlighet med RFs rekommendationer. Vi vill gärna ha din ansökan senast 12 september 2022.

Lunds Civila Ryttarförening är Skånes största ridklubb med över 800 medlemmar. På vår anläggning i centrala Lund har vi nästan 50 ridskolehästar och verksamhet 7 dagar i veckan. Vi är en av Sveriges största tävlingsarrangörer i hoppning och dressyr och arrangerar varje år över 25 tävlingsdagar upp till svår klass. Vår anläggning är gammal och sliten, men en flytt till en ny, modern anläggning kommer att ske de närmaste åren.