Ridskolan 21 augusti, 2022

Vi söker ridlärare!

Lunds Civila Ryttarförening söker Ridlärare 50 – 100 %.

Vi är en gammal förening i en expansiv fas och söker dig som vill ingå i vår grupp av ridlärare som rapporterar till vår ridskolechef.

Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår undervisning, skötsel, hantering och utbildning av hästarna, stalltjänst samt visst administrativt arbete.

Omfattning: Tjänsten är på 50 – 100 %, vi är öppna för dina önskemål. Kvällsarbete ingår, helgarbete kan komma att ingå.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen hästerfarenhet. Lika viktigt är dock personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, förmåga att driva utveckling, arbeta självständigt och i grupp och ett starkt intresse för och erfarenhet av att undervisa. Du har lägst SRL 1 eller motsvarande erfarenhet.

Frågor och ansökan
Kontakta gärna vår ridskolechef Christina Eghall på 070-630 34 45 om du har frågor om föreningen eller tjänsten. Din ansökan tillsammans med CV och löneanspråk skickar du till jobb@lundscivila.se. I ett senare skede kommer vi att be om referenser och du kommer också bli ombedd att lämna ett begränsat registerutdrag i enlighet med RFs rekommendationer.

Vi behandlar ansökningarna löpande och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 12:e september 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lunds Civila Ryttarförening är Skånes största ridklubb med över 800 medlemmar. På vår anläggning i centrala Lund har vi nästan 50 ridskolehästar och verksamhet 7 dagar i veckan. Vi är en av Sveriges största tävlingsarrangörer i hoppning och dressyr och arrangerar varje år över 25 tävlingsdagar upp till svår klass. Vår anläggning är gammal och sliten, men en flytt till en ny, modern anläggning kommer att ske de närmaste åren.