Ridskolan 12 november, 2022

Vi söker ridinstruktör till lördag och/eller söndag

Vi är en stabil förening i en expansiv fas och vi söker dig som vill ingå i vårt ridlärarteam och brinner för utbildning av elever.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning av elever på olika nivåer på ponny eller häst, viss  stalltjänst och administrativt arbete.

Omfattning: Timanställning med goda förutsättningar för rätt person att få utökad tjänst.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen hästerfarenhet och vana att hålla ridlektioner på ridskola för elever på olika nivåer.

Lika viktigt är dina personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt och i team, att driva och genomföra utveckling och förmåga att engagera och utveckla elever och undervisningsformer.

Du har lägst SRL 1 eller motsvarande erfarenhet.

Frågor och ansökan

Kontakta ridskolechef Christina Eghall, 070-630 34 45, om du har frågor om föreningen eller tjänsten.

Din ansökan tillsammans med CV  skickar du till christna.eghalI@lundscivila.se

Vi behandlar ansökningarna löpande och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt med sista ansökningsdag 10 december  2022.

 

Lunds Civila Ryttarförening är Skånes största ridklubb med över 800 medlemmar. På vår anläggning i centrala Lund har vi nästan 50 ridskolehästar och verksamhet 7 dagar i veckan. Vi är en av Sveriges största tävlingsarrangörer i hoppning och dressyr och arrangerar varje år över 25 tävlingsdagar upp till svår klass. Vår anläggning är gammal, men en flytt till en ny, modern anläggning kommer att ske de närmaste åren.