29 januari, 2020

Sportlovsaktiviteter!

Under sportlovet erbjuder vi olika aktiviteter till våra yngre medlemmar.

Privatlektioner Sportlovet

Under lovet kommer det finnas möjlighet att rida privatlektioner för Olivia på onsdag och fredag em från 14.00-16.00. Man rider två och två i 30min och det kostar 300kr.
Ni går ut i ridhuset tio minuter innan er lektion börjar så ni hinner sitta upp i ridhuset. Första som rider hämtas av Olivia som är på plats även om det behövs hjälp i stallet.
Anmäl er gärna ihop med någon ni känner så det är på så lik nivå som möjligt. Annars förbehåller vi oss rätten att flytta om eleverna så alla får ut så mycket som möjligt av sin lektion. Blir det hål i schemat kommer lektionerna att flyttas ihop.

Aktiviteter Sportlovet

Under lovet kommer vi erbjuda avsuttna aktiviteter för de som är lediga och vill
vara mer i stallet och lära känna hästarna och våra stallvärdar. Vi hoppas att många vill
komma och pyssla med hästarna!

Måndagen 17/2 klockan 13.00, agility ihop med Peggy och ponnyerna! Kostnad 50kr.
Torsdagen 20/2 klockan 13.00, öppet hus med stallvärdarna. Tillsammans med Peggy badar ni svansar och fixar i stallet. Ihop med BUS anordnas gymkhana och efter det fikar vi i Teddys och spelar spel! Gratis!
Fredagen 21/1 klockan 13.00. Hur gör man när hästen är sjuk!? Vi går igenom vanliga skador och sjukdomar samt hur man upptäcker dem i tid och tar hand om dem. Gratis!

Anmälan och betalning sker som vanligt via Hopoti.

Stallvärdar Sportlovet

Under sportlovet kommer vi anordna följande aktiviteter för våra stallvärdar. Är du intresserad av att bli stallvärd kontaktar du Linn på linn.albertsson@lundscivila.se. Du är även välkommen på torsdagen 20/2 då vi även har en gymkhana där vi får hjälp av vår ungdomssektion BUS.

Tillfällena för stallvärdarna ligger på
Måndagen 17/2 klockan 13.00, agility ihop med Peggy och ponnyerna!
Onsdagen 19/2 klockan 13.00, ridning för Peggy. Kostnad 100kr.
Torsdagen 20/2 klockan 13.00, öppet hus med stallvärdarna. Tillsammans med Peggy badar ni svansar och fixar i stallet. Ihop med BUS anordnas gymkhana och efter det fikar vi i Teddys och spelar spel!
Fredagen 21/1 klockan 13.00. Hur gör man när hästen är sjuk!? Vi går igenom vanliga skador och sjukdomar samt hur man upptäcker dem i tid och tar hand om dem. Gratis!

Bokning sker via Hopoti. Endast de anmälda stallvärdarna för vårterminen kan se och anmäla sig till dessa aktiviteter.

Ridskolecupen Sportlovet

Under sportlovet kommer vi ha två träningstillfällen för de som vill delta i vår satsning på Ridskolecupen under året. Har du inte anmält dig än så kontaktar du Linn på linn.albertsson@lundscivila.se. Det är endast de som föranmält sig till Ridskolecupen som kan anmäla sig till aktiviteten.

Tillfällena ligger på
Måndagen 17/2 klockan 19.30 med fokus på markarbete med bommar och hinder, instruktör är Linn.
Tisdagen 18/2 klockan 13.00 med banhoppningsträning tillsammans med ordinarie hoppgruppen, instruktörer är Linn och Peggy.

Syftet med träningarna är att förbereda deltagarna för kommande tävlingar!

Anmälan och betalning sker som vanligt via Hopoti.

Kostnaden är 210kr per pass.