RidskolanTävling 25 oktober, 2019

Proposition KM dressyr 1/12 2019

Öppen både för lektions- och privatekipage. Endast för LCR medlemmar.

Anmälan sker från måndagen 4/11 till och med 24/11. Ordinarie anmälan sker via www.hopoti.com. Du hittar lättast rätt anmälan genom att lägga in Tävling som kalender under reservering. Anmälan är bindande. Efteranmälningar mottages i mån av plats på mail till Linn till linn.albertsson@lundscvila.

Lektionsryttare får rida en start, privatryttare max två per häst. Betalning sker direkt via Hopoti.

Klasser
KM Kids LättD1. Är öppen för alla ponnyryttare som kan vilja ha stöd av ledare under ritten. Programmet är i skritt och trav och barn på alla nivåer kan vara med. Efter genomfört program får alla ett protokoll med två saker de gjort bra och en sak de kan förbättra. Alla får rosett!

KM lektionsryttare ponny och häst LättC1. Denna klassen är den ärofyllda KM klassen! Den är för de som rider i lägst orange grupp. Bedömningen är enligt protokoll som riktig dressyrtävling.

KM lektionsryttare häst LättB1. Denna klassen är den ärofyllda KM klassen! Den är för de som rider i lägst röd grupp. Bedömningen är enligt protokoll som riktig dressyrtävling.

KM privatryttare. Denna klassen är den ärofyllda KM klassen! Man får starta en klass lägre än vad man startat under året. Privatryttare måsten anmäla vilken klass de tänker rida som KM klass annars antas det att den högsta klassen de anmält till ska räknas som KM.
Bedömningen är enligt protokoll som riktig dressyrtävling.

Pris:
100kr för KM kids.
250kr för lektionsryttare och 200kr för privatryttare i KM.

Klubbmästare koras i följande klasser.
Lektionsekipage ponny.
Lektionsekipage häst.
Privatekipage ponny.
Privatekipage häst.
Klassernas vinnare rankas efter högsta procent oavsett vilket program de ridit.

Klasser
Klass 1 KM Kids
Klass 2 KM lektionsryttare ponny och häst LättC1
Klass 3 KM lektionsryttare häst LättB1
Klass 4 KM privatryttare LättC1
Klass 5 KM privatryttare LättB1
Klass 6 KM privatryttare LättA3
Klass 7 KM privatryttare MsvC1
Klass 8 KM privatryttare MsvB2

Domare, Christina Eghall

Tidsprogram
09.00 Första start Klass 1, därefter:
Klass 2
Klass 3
Klass 4
Klass 5
Klass 6
Klass 7
Klass 8
Vid dagens slut, bortbyggnad av dressyrstaket. Efter det prisutdelning i Teddys.

Fullständigt tidsprogram, funktionärslistor och ryttarmeddelande läggs ut på hemsidan efter sista anmälningsdagen. Alla förväntas hjälpa till med funktionärssysslor. Kan man inte på utsatt tid ansvarar man själv för att byta eller hitta en ersättare.
Vi bygger dressyrstaketet på lördag em och då är de som rider på söndagen i dressyr KM välkomna att hjälpa till istället för på tävlingsdagen. Cafeterian kommer vara öppen för er som vill fika.

Ni som kommer utifrån med transport ombedes parkera utmed stora ridhuset vid hoppbanan. Vaccinationsintyg ska visas i cafeterian innan urlastning.

Välkomna!