Föreningsinfo 17 oktober, 2017

Ny rutin för att boka privatlektioner

Nu har vi äntligen skapat ett enklare system för att boka privatlektioner för våra ridlärare. Bokningen sker elektroniskt på vår hemsida. På höger sida av första sidan hittar ni en ny knapp med texten ” Boka privatlektion”, klicka på den och följ instruktionerna.

Det finns två olika kategorier, med eller utan egen häst. Ni kan välja en specifik ridlärare eller välja att se alla lediga tider upp till 90 dagar framåt. Ni som vill rida privatlektion med ridskolans häst har möjlighet att önska en häst, ridlärarna försöker uppfylla era önskemål om det är möjligt.

När ni har bokat en lektion får ni en bekräftelse mail. I mailet finns instruktioner om hur ni kan avboka eller boka om lektionen om ni får förhinder.

Ni kan boka eller avboka privatlektioner fram till 18 timmar innan lektionen. Du som rider privatlektioner för LCRs instruktörer ska vara medlem i LCR. Medlemsskap kan lösas i samband med lektionen.

LCR håller sig rätten att ställa in privatlektioner vid sjukdom eller vid speciella omständigheter. Ni får alltid information om ändringar via mail.

Välkomna!