FöreningsinfoRidskolan 22 augusti, 2019

Nu ska vi byta ridskolans bokningssystem!

Under hösten kommer LCR implementera en ny ridskolesystem för framför allt för ridskolans aktiviteter. Det nya systemet kommer att möjliggöra ett helt nytt sätt att erbjuda ridning och förhoppningen är att vi kan bli mer flexibla på många sätt. Systemet gör lättare att boka lektioner, avboka lektioner och kommunicera med ryttarna.

Som allt vid större systembyten kan det finnas barnsjukdomar och därför har vi det gamla systemet kvar under höstterminen. 

Det som märks först och främst är att alla drop in – och igenridningslektionerna flyttas till det nya systemet. Vi kommer också erbjuda olika kortkurser och privatlektioner genom den nya systemet – så vill du ta del av dom aktiviteterna behöver du skapa ett konto på www.hopoti.com. Det är viktigt att skapa konto till varje ryttare – även till dom mindre åriga. Sedan kan vårdnadshavare skapa ett familjekonto och hantera sin egen och barnens ridning i systemet.

När du skapar ditt konto ska du välja vilken nivå du rider på. Ridlärarna kommer att godkänna nivån i systemet samtidigt man kontrollerar att medlemsavgiften är betalt. Du ska också markera Lunds Civila Ryttarförening som favorit.

När det är färdigt kan du boka dina kurser eller lektioner.

Den andra förändringen är att man betalar sin ridning online vid bokningen. Man kan också köpa sk. ”stallkort” i systemet som gäller vid betalning i systemet. 

Ni hittar svar på de flesta frågorna på Hopotis hjälpsida  . Självklart finns det online support som svarar inom ett par minuter. Och om det fortfarande kvarstår frågor, tveka inte att kontakta oss på kontoret.

I Hopoti kan du se vilken häst du ska rida, när ridläraren har delat hästarna (gäller kurser som kan bokas i Hopoti). Du kan markera dina favorit hästar, vilket gör det lättare för ridläraren att ”välja rätt”. 

Vi hoppas att så många som möjligt skapar konto i Hopoti under hösten. Vår ambition är att flytta alla lektioner till Hopoti från årsskiftet.

Hälsningar, LCR