Ridskolan 16 oktober, 2020

Lunds Civila Ryttarförening söker ridlärare lördag och söndag!

Lunds Civila Ryttarförening är en ideell förening med över 800 medlemmar. Föreningen bedriver ridskola, pararidning, arrangerar tävlingar upp till elitnivå samt hyr ut ca 50 boxar för privatägda hästar i medlemsstall. Anläggningen är belägen i centrala Lund med stall för 80 hästar och två ridhus. Föreningen är inne i en expansiv fas som präglas av god stämning, goda ekonomiska förutsättningar och framåtanda. Inom närmsta åren planeras tillsammans med kommunen en flytt till en helt ny anläggning.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna innebär att planera och ansvara för ryttarutbildning, hålla ridlektioner på olika nivåer.

Vi ser det positivt om du tycker det är roligt att jobba i en dynamisk miljö och har en drivkraft att komma med idéer som kan bidra till utvecklingen av verksamheten som helhet.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med engagerade medarbetare och ledning. En arbetsplats som står inför stora förändringar och framtidsplaner.

Tjänstens omfattning innebär arbete under lördag förmiddag och/eller söndag eftermiddag.

Vill du vara med och påverka och drivs av utmaningen att bidra till hästens välfärd i fokus är du den vi söker.

Du som person:

Vi söker dig som har utbildning lägst svensk ridlärare l (SRL l), är Hippolog eller motsvarande som har goda referenser. Vi söker dig som är positiv och kundfokuserad med ett brinnande intresse för ridsport och undervisning. Du kommer undervisa såväl som nybörjare som avancerade grupper. Du kommer att ingå i vårt ridlärarteam som tillsammans utvecklar vår lektionsverksamhet. Som person är du ansvarstagande, strukturerad, trygg och positiv med en god pedagogisk och social kompetens. För att kunna arbeta i linje med vår målsättning att erbjuda hög kvalitét är det viktigt att du är serviceinriktad och noggrann och kan trivas i en arbetsmiljö som är varierad och flexibel. Du är en engagerad och duktig ridlärare samt en god förebild som sätter hästarnas välfärd i fokus.

Kvalifikationer:

  • Utbildad ridlärare, lägst SRL l eller annan adekvat utbildning och erfarenhet passande tjänsten
  • B-körkort
  • God datavana
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete på ridskola samt BE-kort. Vi ser det även meriterande om du har annan relevant utbildning som kan vara värdefull för ridklubbens verksamhet samt är flerspråkig.

Så ansöker du:

Välkommen med din ansökan till christina.eghall@lundscivila.se

Sista ansökningsdagen 30/11 2020 men urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor, ring Christina Eghall, ridskolechef på tel 0706-303445

I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Lön:

Timlön enligt avtal

Anställningsvillkor:

Tillträde: snarast möjligt eller enligt överenskommelse.