Föreningsinfo 28 augusti, 2019

Lunds Civila Ryttarförening söker ny vikarierande ridlärare

Lunds Civila Ryttarförening söker ridlärare. Du ansvarar för att planera och genomföra lektionerna enligt överenskomna riktlinjer och rutiner. Du gillar att arbeta med olika grupper från ponny barn till mer kunniga vuxna ryttare. Du kommer att ingå i en team om 5 ridläraresom tillsammans utvecklar vårt lektionsverksamhet.

Vi söker dig som är en glad person och har god pedagogisk förmåga. Du ska vara en god kommunikatör och gilla växlande arbetsuppgifter. Du ska vara utbildad Ridlärare level II och ha dokumenterad arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter. Har du utbildning och erfarenhet av handikapp verksamhet är det en merit.

Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats som står inför stora förändringar och framtidsplaner. Vi är en mycket bra arbetsgrupp på föreningen idag och vill att du ska passa in och vill vara med och påverka framtiden. Arbetstider är främst kvällar och helger.

Tjänsten är 75 % och är ett föräldrar vikariat som instruktör mellan perioden 13 nov 2019- 15 mars 2020.

I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Sista ansökningsdagen30/9 2019 men urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

lkommen med din ansökan och referenser till mailadress: jobb@lundscivila.seeller per post till: Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15, 222 14 Lund. Märk ansökan med Ridlärare”.

Har du frågor, ring till Markku Söderberg, verksamhetschef på tel 0705-501304 eller Christina Eghall, gruppchef ridlärare på tel 0706-303445