Föreningsinfo 10 maj, 2019

Lunds Civila Ryttarförening söker ny Ridlärare/Gruppchef

Lunds Civila Ryttarförening (LCR) är en ideell förening med över 800 medlemmar. Ridskolan är vår största verksamhet med elever på alla nivåer, från nybörjare till rutinerade ryttare med stor erfarenhet. Vi har också lektioner för pararyttare på olika nivåer samt akademiryttare där fokus bla ligger på att utbilda och tävla med ”sin” häst. LCR arrangerar årligen också ett flertal tävlingar t o m *** – nivå.

Anläggningen är belägen i centrala Lund och består av stall för 80 hästar, två ridhus, utebanor och hagar. Det finns ca 40boxar för medlemmar med egen häst

Föreningen är inne i en expansiv fas som präglas av god stämning, goda ekonomiska förutsättningar och framåtanda. Läs mer om föreningen på www.lundscivila.se.

 Lunds Civila Ryttarförening söker nu en ridlärare med ledaregenskaper. Du kommer att leda ett team med 5-6 ridlärare som tillsammans utvecklar och breddar vår ridskoleverksamhet. Vi ser att du tar ansvar för att planera och koordinera implementering av utvecklingsidéerna samt arbetar med bemanning och schemaläggning för ridskolans aktiviteter. I rollen ingår också att  arbeta aktivt som ridlärare.

Vi söker dig som är en glad person och har god pedagogisk och organisatorisk förmåga. Du ska vara en god kommunikativ ledare och gilla växlande arbetsuppgifter. Du ska vara utbildad lägst ridlärare level II och ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter. Har du utbildning och erfarenhet av paraverksamhet är det en merit. Vi är en mycket bra arbetsgrupp idag och vill att du ska passa in och vara med och påverka framtiden.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats som står inför stora förändringar med utmanande framtidsplaner. Arbetstiderna är varierande och sker även på kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85%. Vi tillämpar provanställning.

I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2019, intervjuer sker löpande.

lkommen med din ansökan och CV till mailadress: jobb@lundscivila.se eller per post till: Lunds Civila Ryttarförening, Getingevägen 15, 222 14 Lund. Märk kuvertetmed “Ridlärare”.

Har du frågor, ring till Markku Söderberg, verksamhetschef på tel 0705-501304.