Tävling 29 oktober, 2017

KM i hoppning

Denna helgen går KM av stapeln på LCR. Först ut var hoppning och teori på lördagen.  Först startade lektionsponnyerna, därefter följde lektionshästarna och privat ponnyerna. Sist ut var privathästarna. Vi fick se många fina ritter då KM avgjordes i form av stilhoppning. Dagen avslutades med prisutdelning i Teddys café. Det blev ett trevligt arrangemang tack vare såväl glada ryttare, funktionärer och hästar. Nedan följer en summering av lördagens resultat. Grattis alla!

Lektionsponny:
Tog Sara Miolin på Rut hem segern, följd av Alice Lindbom även hon på Rut och Tindra Westberg-Selin på Cocos.

F.v: Sara Miolin, Alice Lindbom och Tindra Westberg-Selin

Lektionshäst:
Här gick segern till Malin Bergqvist på Lillan, andra plats knep Karolina Mothander på Bella och tredje platsen gick till Paulina Djerf på Lola.

F.v: Malin Bergqvist, Karolina Mothander och Paulina Djerf

Privatponny:
Första plasten bland privatponnyerna gick till Anna Bommenel på Kavatero Lee. Linn Olsson på Indiana kom två och Mila Nilsson på Patrick Projects knep tredje platsen.

F.v: Linn Olsson, Anna Bommenel och Mila Nilsson

Privathäst:
Till slut gick segern till Hanna Blomdell på Whalter. Marie Genberg tog en fin andraplats på Shine a Light och Linn Olsson på Dancing Lady hoppade till sig en hedrande tredje plats.

F.v: Marie Genberg, Hanna Blomdell och Linn Olsson

Dancing Lady är för övrigt utbildad i akademistallet sedan drygt ett år och visar, tack vare fin utbildning, kvaliteter för att bli en riktigt fin ridskolehäst.

Samtidigt som hoppningen pågick hade vi även KM i teori. Där vi hade tre kategorier. Första pris för varje kategori var en privatlektion.

Ponny upp till och med orange grupp:
Här var det Katja Lindbom som hade flest antal rätt, tvåa kom Emma Sjöström och på tredje plats kom Inez Vilhelmsson-Skandwall.

Katja Lindbom, Emma Sjöström och Inez Vilhelmsson-Skandwall

Ponnyryttare från röd grupp och upp:
Var det Emma Fors som tog hem segern, tvåa kom Filippa Von Schantz och trea Sara Miolin.

F.v: Sara Miolin och Emma Fors

Storhästryttarna:
Här slogs alla ryttarna ihop till en kategori och där var det regerande mästaren Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt som försvarade sin titel och vann i år igen. Tvåa kom Ingrid Wienberg och trea David Svensson.

F.v: Emma-Lisa Lindvall Laisfeldt och Ingrid Wienberg

Vi säger stort Grattis till alla deltagare och tack för en bra tävlingsdag! Vi vill också rikta ett stort tack till Våningen och Villan som sponsrade alla deltagarna med varsin goodiebag.