Tävling 29 oktober, 2017

KM i Dressyr

Idag, söndag, avgjordes KM i dressyr. Liksom i hoppningen korades en klubbmästare i fyra olika kategorier; Lektionsponny, lektionshäst, privatponny och privathäst. Dessutom startade Eva Nordström på Bizkit i paraklassen. Eva var nöjda efter sin ritt.

Eva Nordström

F.v: Frida Hammarstedt, Tyra Olsson och Felicia Magnusson

Lektionsponny: Bland lektionsponnyerna var det Felicia Magnusson och Blue som red ihop högst procent. Tvåa blev Tyra Olsson på Cocos och trea Frida Hammarstedt på Silvia.

F.v:Maja Johasson, Karolina Mothander och Malin Bergqvis

Lektionshäst:
För lektionshästarna var det Karolina Mothander på Bella som tog hem segern. Malin Bergqvist på Jojje kom tvåa och på tredje plats kom Maja Johansson på Contesco.

F.v: Mila Nilsson, Sigrid Berggren och Alice Jakobsson

Privatponny:
Segern bland privatponnyerna gick till Sigrid Berggren på Rena. På andra plats kom Mila Nilsson på Patricks Project och trea kom Alice Jakobsson på Mary Poppings.

F.v: Stina Holm, Åsa Lindvall och Stina Fridlund

Privathäst:
Bland privathästarna gick segern till Åsa Linvall och Indiana, följd av Stina Holm på Fiore la Belle. Tredje platsen blev (efter en liten felräkning som uppdagades efter prisutdelning) delad och gick till Stina Fridlund på Thorup’s Uffe och Emma Anderson på Sharone.

Vi säger stort Grattis till alla pristagare och tackar för alla fina ritter under dagen!