Föreningsinfo 11 oktober, 2018

Clinic med Jens Fredricson 24 oktober.

Jens Fredricson arbetar som Stallmästare på ridsportens riksanläggningar Strömsholm och Flyinge. Han ansvarar för ridutbildningen och framför allt hästarnas utbildning .

Jens Fredricson, 2012

Jens har ridit i svenska landslaget i hoppning under många år och deltagit i OS, VM och EM. Han har flertalet medaljer i SM och ett stort antal vinster och placeringar på internationella tävlingar upp tom Grand Prix.

På onsdagkväll den 24 oktober kommer han till LCR för att berätta och visa hur han arbetar med hästar och ryttare på vardagen. Det blir en intressant kväll med massor av tips och många skratt.

LCR arrangerar kvällen tillsammans med Agria Djurförsäkringar. Clinicen är avgiftsfri för LCRs medlemmar, för alla andra intresserade, som också är välkomna, kostar det 50kr/person. Vår cafeteria är öppen under kvällen för fika eller lättare kvällsmat.

Clinicen börjar 18.30 och vi uppskattar ni kommer ca 15 minuter före utsatt tid. Vi håller på ca 1,5 timme och publiken har möjlighet att ställa frågor till Jens under kvällen.

Jens kommer att instruera Kim Martén och Nicklas Sjöberg på deras egna hästar som tävlar på högre nivå, samt rida en av Akademins nykomlingar för att demonstrera ridkonstens ”hemligheter”.