Föreningsinfo 19 december, 2019

Jul, Nytt År och ny termin

Julen är snart här. Vi på LCR drar ner lite på tempot under 23 december till 1 januari. En del av personalen kommer att ta väl förtjänt semester. Det innebär att det kan ta lite längre tid att komma i kontakt med oss på kontoret.

Nästa termin börjar den 2 januari.

Saknar du din faktura för nästa termin beror det troligtvis på att vi har inte fått iväg den ännu. Vi har påbörjat faktureringen genom vårt nya system Hopoti den 18 december och alla fakturorna ska vara iväg innan jul. Har ni frågor om fakturorna eller ridgrupper – skicka mail till info@lundscivila.se. Vår ambition är att svara senast nästa arbetsdag.

Medlemskap 2020

Som bekant är Lunds Civila Ryttarförening en idéell förening. Det innebär att aktiviteterna föreningen arrangerar är riktade till föreningens medlemmar. Därför är det viktigt att betala sin medlemsavgift. 2020 är medlemsavgiften för junior (alla född 2002 eller senare) 260kr och för senior (alla födda 2001 eller tidigare) 365kr. Är ni fler i familjen som är medlemmar kan det vara mer fördelaktigt att betala en familjemedlemskap för 830kr för en familj.

På LCRs Hopoti-sida finns möjlighet att enkelt betala för medlemskap för alla kategorier. Betalar du familjemedlemskap skicka även mail till info@lundscivila.se för att anmäla vilka personer ingår i familjen.

Vi kommer även att skicka en separat faktura till alla som betalt medlemskap för 2019. Givetvis ska ni inte betala dubbelt utan hör av er om det har blivit fel i faktureringen.

Med det önskar vi i personalen och i styrelsen er alla en

Härlig Jul och framgångsrik ridår 2020!