Ridskolan 29 januari, 2020

Inbjudan till Ridskolecupen 2020

Under året kommer LCR som vanligt vara med i Ridskolecupen som anordnas av Skånes ridsportförbund. Det är en tävling där unga, 12-18år (på stor häst och ponny), deltar i både hoppning och dressyr på inbjudningstävlingar hos andra klubbar. Under omgångarna rider man hästar tillhörande respektive klubb och finalen rids på egna hästar i Flyinge.
Detta året vill vi satsa lite extra på detta och vill nu hitta er som vill arbeta under året för att förbereda er för uppgiften och kanske även delta i någon omgång. Fokus ligger på sits och inverkan både i dressyr och hoppningen samt att lära sig programmen och bedömningspunkterna. Det ingår även ett teoriprov till alla omgångarna som vi lär oss under tiden.

Inbjudan vänder sig till er som fyller lägst 11 år 2020 och antingen:
Rider i rosa/orange grupp. Kommer vara med i gruppen år1.
Rider i röd/blå grupp eller deltog 2019. Kommer vara med i gruppen år2.

Träningar kommer ske främst på måndagar och torsdagar 19.30 men även på andra dagar och helger där vi har möjlighet. Man förväntas komma på så många träningar och teori som möjligt. Anmälan sker löpande i Hopoti och priset är 200kr per ridtillfälle.

Vi förväntar oss att
De som deltar i år1 som en del i satsningen hjälper vår ungdomssektion med ponnyridningar och andra aktiviteter under året samt deltar i teoritävlingen Vi i stallet.
De som deltar i år2 som en del i satsningen hjälper till på tävlingar som funktionärer och deltar i teoritävlingen Hästkunskapscup.

Självklart är vi glada om man vill ta del av allt som vi anordnar för att känna att man är en del av föreningen.

Anmälan sker via mail till Linn på linn.albertsson@lundscivila.se eller via inbjudan till ett informationsmöte som kommer vara 10/2 klockan 19.30 på www.hopoti.com. Vi önskar att så många som möjligt kan komma på detta.

En deltagaravgift på 500kr per termin kommer tas ut för att täcka planeringstid, bensinkostnader och profilkläder.