FöreningsinfoRidskolan 28 juni, 2019

Vi kan stolt presentera en ny gruppchef för ridlärare.

Christina Eghall börjar hos oss den 1 augusti som gruppchef för ridlärarna. Hon kommer att koordinera och samordna ridskolans utbud samt ha ansvar för schemaläggning för ridlärarna. Vi vill på detta sätt strukturera och koordinera alla roliga ideér ridlärarna har för att utveckla ridskolans utbud.

Christina kommer att arbeta aktivt som ridlärare två kvällar i veckan – och börjar med måndagkvällar med hästlektioner samt onsdagkvällar med ponny. Christina kommer att ha en 85% tjänst.

Efter sommaren har ni möjlighet att träffa henne på LCR. Tveka inte att växla några ord med henne om ni har funderingar eller önskemål om kommande aktiviteter.

Mer om Christina:

Christina är 48 år, mamma till två tonårstjejer och bor i Sjöbo. Hon är Hippolog, ridlärare level 2 och legitimerad yrkeslärare för gymnasiet. Själv är hon mer intresserad av dressyr medan dottern satsar seriöst inom hoppning. 

Hon har drivit egen verksamhet med inriktning utbildning av häst och ryttare, arbetat som ridskolechef på två mellanstora ridskolor i Skåne och senare på Flyinges Hippologigymnasium som lärare. Christina förutom level 2 ridlärare, C-tränare i dressyr och dressyrdomare upp till MsvC – klass.

Christina fortsätter att arbeta med ryttarutvecklingen nivå 1 och 2 genom Skånes Ridsportförbund.