MedlemsframgångarTävling 26 november, 2017

Hopptävling på LCR

Förra helgen genomfördes regionala och nationella hopptävlingar på LCR. Ca 300 starter klarade klubben av att hantera, trots att vädergudarna inte var med oss hela tiden höll tävlingarna hög klass. Överdomarrapporten visade återigen på hur duktig all personal och klubbmedlemmar är på att genomföra tävlingar för klubben.

Kim Martén på sin Calvin M.

Dessutom fick vår ridhuschef Kim Martén med sin Calvin M stå högst upp på pallen i lördagens regionala 1.10 bed A:0. Även på söndagen fick Kim chansen till en prisutdelning då hon och Calvin M placerade sig 2:a under söndagens 1:15 bed A:0! Många andra medlemmar red fina ritter för klubben såsom Selma Gummesson, Emma Ström, Liina Santasalo, Anna Assarsson och Hanna Blomdell.

Tävlingarna är en viktig inkomstkälla för klubben, men för genomförande behövs funktionärer, det vill säga alla ni som läser detta. Om du inte varit med tidigare så häng på vid nästa arrangemang. Alla behövs, oavsett erfarenhet. Klubben har många positiva och erfarna funktionärer som ställer upp för de som är nya. Att vara med som funktionär skapar en vi-känsla inom klubben som vi hoppas du vill vara en del av.