FöreningsinfoTävling 8 oktober, 2019

Hopptävling på LCR 12-13 oktober

Nu är det dags för höstens första stora hopptävling på LCR. På lördag välkomnar vi ponnyekipagen till anläggningen för att hoppa klasser som startar på 60 cm upp till 105 cm. Höjden varierar beroende på svårighetsgrad och hur stora ponnyerna är. På anmälningslistorna finns i dagsläget fyra LCR ekipage: Anna Bommenel rider lördagens högsta klasser med sin ponny Kavatero Lee. Elin Andersson med Hembys Ronaldo och Tess Söderberg med Miss Chicky Micky rider de näst högsta klasserna och lite tidigare på dagen kommer Anna Rosenblad till start med sin A’mor.

På söndagen blir det välbesökta tävlingar med över 300 starter på hinderhöjder mellan 100 och 140 cm. Flera LCR ekipage kommer till start: Hanna Andersson rider två hästar, Filippa Nilsson och Sofia Åhman startar akademihästarna Cayo och Chamisso. Iza Söderberg, Isa Pålsson och Meja Morgensterns Jansson kommer till start i de tidiga klasserna, Linn Olsson och Sigrid Berggren startar både 110 och 120 cm-klasserna lite senare på dagen. Direkt in i 120-klassen kommer Kim Martén, Elina Svennson och Tilde Isaksson/Knapp och i 130 klassen håller vi tummarna för Markku Söderberg.

Flera kända ryttare kommer till våra tävlingar. Mest känd är Stephanie Holmén som kommer med flera yngre hästar.

 

Välkomna till att komma som publik eller funktionär – vi börjar kl 9 båda dagarna. Om du har möjlighet att hjälpa till: maila Kim på stallchef@lundscivila.se