FöreningsinfoReportage 27 april, 2018

En liten hälsning från Sackarina!

Hej alla!

Nu har det snart gått ett år sedan jag blev glad pensionär, så jag tänkte jag skulle berätta lite för er hur jag har det. Jag blir väldigt väl omhändertagen av mina nya ägare, Annika Diel och Anna Smedberg Bondesson.

Tyvärr drar jag på enlångdragen hälta då det visat sig att jag har artroser (benpålagringar) på båda framkronlederna. – Jag saknar verkligen att få hoppa och studsa som jag alltid varit glad för. Efter en lång paus, när mina ägare skulle sätta igång mig igen så kunde jag inte hålla mig utan fattade galopp och uppfann lufthinder som jag flög över av ren upphetsning. Jag hade ju inte fått galoppera och hoppa på flera månader. Mina ägare tyckte jag var lite väl busig.

Tyvärr jag kunde inte komma igång som jag skulle, utan fick ont igen och senast jag träffade veterinären menade hen att jag snarare var halt på vänster bak. Så nu skrittar vi och stretchar och håller på och hoppas på det allra bästa. Just nu är det Anna och hennes dotter Edith som rider mig mest.

Äntligen har det blivit vår och gräset börjar bli grönt, jag älskar gräs! Förra våren busade jag till det riktigt och smet från stallet och satte av i galopp raka vägen till vallen på framsidan av LCR. Jag visste ju sedan innan att det finns smaskigt gräs där. Får se om jag kan ta mig dit igen nu när gräset är grönt igen ;-).

Ha det gott alla trevliga LCR-ryttare som jag träffat genom åren!

/Sackarina