Tävling 16 oktober, 2020

Dressyrtävling på LCR onsdag den 21/10

På onsdag den 21/10  håller vi regionala dressyrtävlingar på LCR. Vi på LCR är såklart glada att vi kan hålla tävlingar och vi har ett fyrtiotal starter under dagen, som beräknas pågå från ca 11 till ca 20:30.

För att vi ska kunna genomföra tävlingarna på ett säkert sätt och i enighet med gällande regler, lagar och rekommendationer finns det ett antal punkter som är viktiga att följa för dig som normalt är på LCR under tävlingsdagen:

Tävlingsområdet är helt stängt för besökare. Endast ryttare, ett begränsat antal medhjälpare och funktionärerna har tillstånd att vistas där. Tävlingsområdet är båda ridhusen, utebanan på baksidan och stora hoppbanan. Området är avspärrat och man får bara gå in där om man har ackreditering.

Ridskolan har teoripass i stallet. Ingång sker via gaveln på risdkolestallet. Infart med bil till LCR kommer inte vara möjlig, parkera vid Kemicentrum eller Smörlyckan (avgiftsbelagd parkering) eller ta cykeln. Det går heller inte att ”bara köra in till LCR för att släppa av elever”, utan eleverna får i så fall släppas av vid Sibylla och får promenera sista biten.

Även för medlemsstallarna gäller begräsningar under helgen. Ingen möjlighet att köra bil till LCR, avstängt tävlingsområde (ridning på utebanan och i lilla ridhuset kan ske efter tävlingsdagarnas slut – håll koll på equipe) och övrigt enligt separat meddelande.

Hur kan man då följa våra tävlingar?

  1. Hjälpa till som funktionär? Det finns fortfarande några funktionärspass att fylla. Kontakta lundmark@lundscivila.se eller klicka här om du kan ta ett eller flera pass.
  2. Håll koll på resultaten på online.equipe.com