Till dig som tävlar för LCR

LCR arrangerar flera olika tävlingar under 2018.

Du vet väl att LCR lämnar 50% rabatt för startavgifterna till ryttare med LCR licens på våra hemma tävlingar?

Hopptävlingar:

v. 6 10-11 februari blir det hoppning för häst från 90 till 140 cm

v. 9 3-4 mars då blir det klasser upptill 145 cm hoppning och omgång 1 i allsvenskan division 1

v. 20  blir det öppenbana utomhus

v. 33 blir det öppenbana utomhus

v. 46 17-18 november hoppar vi klasser från 110-145cm

Dressyrtävlingar:

v. 26 29 juni – 1 juli dressyrtävling med flera olika klasser och nivåer inomhus och utomhus

v. 41 13-14 oktober blir det åter Skånska Mästerskapen för ponny, juniorer, YR, seniorer och para.

Hoppas att det finns något för så många som möjligt. Det kommer att arrangeras någon klubbtävling i hoppning och i dressyr under året, mer info kommer på hemsidan. Vi har inte planerat in några Pay&Jump eller Pay&Ride för tillfälle. För att kunna arrangera dessa behöver vi hjälp från våra medlemmar för att organisera dessa. Finns det behov och frivilliga – hör av er till undertecknad för planering.

LCR Lag till hoppning och dressyr:

Hoppning:

Vi har möjlighet att anmäla lag för ponny och häst upp till division I 2017.

För att anmäla lag till någon av serier behöver vi ha minst fyra ekipage som vill delta och en lagledare. Då LCR står som arrangör för första allsvenska omgången vore det roligt att kunna ställa upp med ett lag i division I häst. Då behöver vi fyra ryttare var av en född 1996 eller senare som kan hoppa 115-125cm klass felfritt. För övriga kategorier finns regelverket på http://www.ridsport.se/Distriktssajter/skane/Tavling/Seriebestammelser/.

Dressyr:

Nästa år har vi möjlighet att anmäla lag till olika serier för ponny och häst. Ni hittar regelverket på http://www.ridsport.se/Distriktssajter/skane/Tavling/Seriebestammelser/.
Är ni intresserade av att delta i någon av serierna och framför allt i hoppning, div I häst anmäler ni intresse till markku.soderberg@lundscivila.se. Gör detta senast 15 december. Anmälan sker senast 31 december.

För er som är 40+ och inte har tävlat på ett tag finns EquiTours Senior Jump Cup eller Gaspari Lodge Senior Dressage Cup. Mycket roliga serier!
Allmänna instruktioner:

  • LCR betalar anmälningsavgiften för anmälda lag. LCR behåller rätten att bedöma om den anmälda laget har förutsättningar att delta i vald serie.
  • Anmält lag har som mål att delta i varje omgång. Lag ryttarna planerar för att delta varje omgång.
  • LCR köper in några lämpliga schabrak (dressyr och hopp) för utlåning till lagtävlingarna. Dessa lämnas tillbaka tvättade efter varje omgång (avslutat serie).
  • Deltagarna står för alla andra avgifter i samband med lagtävlingar (anmälningsavgifter för andra klasser, resor, etc.)
  • Eventuella prispengar i lagklassen delas mellan lagryttarna efter varje omgång.