Till dig som tävlar för LCR

LCR arrangerar flera olika tävlingar under 2019.

Du vet väl att LCR lämnar 50% rabatt för startavgifterna till ryttare med LCR licens på våra hemma tävlingar?

Hopptävlingar:

v. 5 2-3 februari blir det hoppning för häst från 90 till 140 cm

v. 13 30-31 mars då blir det klasser upptill 145 cm hoppning och omgång 1 i Folksam Elit allsvenskan

v.41 12-13 oktober blir det ponny tävling på lördag och för stor häst på söndag

v. 46 16-17 november hoppar vi klasser från 110-145cm

Dressyrtävlingar:

v. 26 28 – 30 juni arrangeras dressyrtävling med flera olika klasser och nivåer inomhus och utomhus

Hoppas att det finns något för så många som möjligt. Det kommer att arrangeras någon klubbtävling i hoppning och i dressyr under året, mer info kommer på hemsidan. Vi planerar in några Pay&Jump eller Pay&Ride löpande under året. För att kunna arrangera dessa behöver vi hjälp från våra medlemmar för att organisera dessa. Finns det behov och frivilliga – hör av er till undertecknad för planering.

LCR Lag till hoppning och dressyr:

Hoppning:

Vi har möjlighet att anmäla lag för ponny och häst upp till division I 2019.

För att anmäla lag till någon av serier behöver vi ha minst fyra ekipage som vill delta och en lagledare. Ni hittar regelverket på http://www.ridsport.se/Distriktssajter/skane/Tavling/Seriebestammelser/.

Dressyr:

Nästa år har vi möjlighet att anmäla lag till olika serier för ponny och häst. Ni hittar regelverket på http://www.ridsport.se/Distriktssajter/skane/Tavling/Seriebestammelser/.
Är ni intresserade av att delta i någon av serierna anmäler ni intresse till markku.soderberg@lundscivila.se. Gör detta senast 15 december. Anmälan sker senast 31 december.

För er som är 40+ och inte har tävlat på ett tag finns EquiTours Senior Jump Cup eller Gaspari Lodge Senior Dressage Cup. Mycket roliga serier!
Allmänna instruktioner:

  • LCR betalar anmälningsavgiften för anmälda lag. LCR behåller rätten att bedöma om den anmälda laget har förutsättningar att delta i vald serie.
  • Anmält lag har som mål att delta i varje omgång. Lagryttarna förväntas delta varje omgång.
  • LCR köper in några lämpliga schabrak (dressyr och hopp) för utlåning till lagtävlingarna. Dessa lämnas tillbaka tvättade efter varje omgång. Lagledaren är ansvarig för att detta sker.
  • Deltagarna står för alla andra avgifter i samband med lagtävlingar (anmälningsavgifter för andra klasser, resor, etc.)
  • Eventuella prispengar i lagklassen delas mellan lagryttarna efter varje omgång.