Corona-information

Nya tider – nya rutiner

VT-22 – ridlektionerna har samma starttid som under hösten. Kom en halvtimme innan din lektion börjar med max en medhjälpare.

Med anledning av den senaste tidens ökade smittspridning av CoVid-19 vidtar vi ytterligare åtgärder och restriktioner även för vår verksamhet. Nedan finner du en summering av de största justeringarna men kom ihåg att alltid följa de instruktioner som finns på anläggningen och att, som alltid, följa Folkhälsomyndighetens instruktioner om att hålla avstånd, stanna hemma vid symptom eller annan misstanke om sjukdom och att tvätta händerna ofta.

Notera att ovan justering av starttiderna innebär att ryttare som rider häst kommer att leda sin häst utanför ridhuset till ridbanan oavsett väder, alla dagar.

Inga medföljare till ryttare över 15 år. Endast du som ska rida är välkommen. För dig som är under 15 år gäller att en medhjälpare får följa med.

Du får inte komma tidigare än 25 minuter innan din lektion till LCR och du ska lämna anläggningen så snart du tagit hand om din häst/ponny efter lektionen. Vi ber er tänka på att om möjligt inte lämna anläggningen via foajén, utan gå ut genom stalldörrarna och gå runt stallet när du lämnar oss.

För ryttare med egen häst på anläggningen och deltagare i akademin gäller att gången mellan foajén och stallet inte får användas för genomgång.

Samtliga dessa åtgärder är för att öka möjligheten till att hålla avstånd till varandra när vi inte sitter på hästryggen. Vi ber om er förståelse för att vi behöver genomföra dessa förändringar och om du inte alls kan lösa din nya ridtid ber vi dig kontakta oss på info@lundscivila.se så kontaktar vi dig för att hitta en lösning.